Torreta Desplegada de la Muixeranga d’Algemesí a València, en l’homenatge al mestre dolçainer Joan Blasco organitzat per la Falla Joaquín Costa Borriana. El vídeo no té una qualitat excel·lent, però il·lustra un moment molt especial i emotiu. Vídeo l’hem extret del Facebook del regidor de Cultura Festiva de la ciutat, Pere Fuset. Reproduïm el text amb què Fuset l’ha acompanyat:

La Muixeranga d’Algemesí, Patrimoni de la Humanitat convidada per la Falla Joaquim Costa – Borriana en homenatge al mestre dolçainer Joan Blasco al qual ens hem sumat des de l’Ajuntament de València . Un emotiu acte on han participat les #falles del barri, colles de dolçainers vingudes fins i tot de Castelló i el grup de balls valencians Alimara. Un sentit i merescut homenatge a qui va recuperar la dolçaina per a la cultura valenciana. Gràcies Joan Blasco!!