La Muixeranga de Castelló inaugura el seu nou local el dissabte 4 de març. El Cau Muixeranguer de Castelló, espai social i d’assaig de la Conlloga, representa una de les apostes més importants de la colla fins a la data. El seu president, Enric Sorribes, afirma que es tracta del reflex del creixement social de la nostra entitat cultural. Cal recordar que és fruit d’una demanda social aprovada per unanimitat en assemblea i que es manté amb recursos propis. Certament la Muixeranga de Castelló ha destacat dels dels seus inicis per la capacitat d’incorporar membres a la colla, la qual cosa els ha dut amb una certa rapidesa a encarar el repertori de figures de cinc alçades. La inauguració del nou espai no fa més que confirmar-ho.

El Cau Muixeranguer s’estrena amb una festa que inclourà vermut, dinar de germanor, música, cultura popular i, com no, muixerangues. Sorribes indica que a l’esdeveniment hi ha diverses entitats i institucions convidades, però sempre tindrà les portes obertes a tots els muixeranguers i muixerangueres del país. Ubicat al barri Crèmor (Av. de l’Alcora, 24, baix), el Cau ocupa un antic taller de recanvis d’automoció. La intenció de la Conlloga és convertir-lo en un espai de cultura popular de Castelló que empare activitats més enllà de les pròpiament muixerangueres i que estiga obert a altres entitats socials i culturals de la ciutat de Castelló, especialment del barri. Vos deixem un grapat d’imatges del Cau: