La Nova Muixeranga d’Algemesí va visitar Vilanova i la Geltrú (Garraf), en un intercanvi amb la colla castellera dels Bordegassos. Es celebrava la Diada de Sant Jordi. L’actuació de la Nova Muixeranga a Vilanova i la Geltrú (crònica del blog de la Nova) es va centrar en les vespres, el dissabte, en què van mostrar bona part del seu repertori acompanyats dels Bordegassos. L’endemà diumenge, va obrir la diada castellera amb la Tomasina del vídeo que encapçala aquesta notícia, i sense entrar en rondes van participar en els pilars de comiat. Recuperem uns quants vídeos del cap de setmana:

Pilar de Cinc, el dissabte.

Canya, el dissabte.

Alta de Cinc, el dissabte.

Dues torretes simultànies, dissabte.

Dos Remats de l’Alta de Cinc simultanis, dissabte.

Sénia, dissabte.

Retaule gran, en els pilars de comiat de la diada castellera de diumenge.