Amb l’arribada de la tardor baixa progressivament l’activitat de les colles, moltes de les quals fan les seues assemblees generals anuals en què es renoven càrrecs o es modifiquen aspectes organitzatius. És el cas de la Muixeranga de Sueca que ha aprofitat l’assemblea per triar dues dones joves pels dos càrrecs més representatius, el de presidenta i mestra, que encaren el nou repte la temporada de celebració del dotzè aniversari de la colla.

Empar Ribes - Enric Alemany

Empar Ribes amb Enric Alemany. Foto: Muixeranga de Sueca

Empar Ribes és la nova mestra de la colla, substituint Enric Alemany. Ribes, formada en la Nova Muixeranga d’Algemesí havia estat fins ara segona mestra d’Enric Alemany. Els papers ara s’inverteixen i el qui fins ara havia estat mestre passa ara a ser segon mestre, de manera que es dóna continuïtat al treball fet. Empar Ribes esdevé la cinquena persona que es fa càrrec del paper de mestra de la Muixeranga de Sueca.

Pel que fa a la presidència, Maria Vàzquez deixa pas a la jove muixeranguera Andrea Oller. Vàzquez ha tingut un paper molt important en la trajectòria de la Muixeranga de Sueca. Va assumir la presidència en un moment de crisi i és la persona que més temps s’ha mantingut en el càrrec, sis anys. Ho explica al detall aquesta informació de la Muixeranga de Sueca.