1. CONDICIONS D’ÚS

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Pau Pertegaz i Saragossà informa que a efectes legals és titular del lloc web tempsdemuixeranga.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada llei, Pau Pertegaz i Saragossà notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és ells mateix amb NIF 20157065A; domicili social: Molinell, 37, baix, 46010 València. L’adreça de correu electrònic de contacte és tempsdemuixeranga[arrova]gmail.com.

2. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús del web de tempsdemuixeranga.com atorga la condició d’usuari, per la qual s’accepten, a l’hora de navegar, totes les condicions d’ús que s’estableixen ací, sense perjudici de l’aplicació de la normativa corresponent de compliment legal obligat, segons el cas.

L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:
—La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis.
—L’ús de la informació, serveis i dades oferits per Temps de Muixeranga contra les disposicions d’aquestes condicions, la llei, la moral, els bons costums i l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin implicar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.
A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers

3. POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

Temps de Muixeranga no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals puga accedir l’usuari a través dels enllaços de la seua web i declara que en cap cas no examinarà ni exercitarà cap control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa.
Així mateix, tampoc no garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seua propietat a les qual es puga accedir a través dels enllaços.

Temps de Muixeranga declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol dany que puga derivar-se de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, o es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que pugui sofrir l’usuari a causa de la navegació per internet.

4. PUBLICITAT

La web tempsdemuixeranga.com podrà allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material tramès per a ser inclòs a la web compleix les lleis que en cada cas puguen ser d’aplicació.

5. PROTECCIÓ DE DADES PERSONAL i COOKIES

– Consulteu la política de privacitat.
– Consulteu la informació sobre les cookies.

6. LLICÈNCIA

Els continguts de tempsdemuixeranga.com, si no s’indica el contrari, es publiquen sota la llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0).