Temps de Muixeranga informa els usuaris de la pàgina web de la política de protecció de dades de caràcter personal.

La utilització web tempsdemuixeranga.com i de qualsevol dels serveis que s’hi incorporen pressuposa la plena acceptació de les condicions que es manifesten en la política de privadesa que s’exposa.

1. Recollida de dades i consentiment per a tractar-les

En compliment de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa que les dades personals que se sol·liciten en els nostres formularis, en particular en la pàgina de Contacte que ens siguin facilitades per mitjà de les nostres adreces de correu electrònic, s’inclouran als nostres fitxers de dades personals, la responsable i titular dels quals és Temps de Muixeranga.

Totes les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals.

No es responsabilitzem del tractament de les dades personals de les pàgines web a què l’usuari pugui accedir per mitjà dels diferents enllaços que conté la nostra pàgina web.

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’Estat espanyol, a la qual queden sotmeses les persones que la utilitzen.

2. Finalitats del tractament

Les dades que sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat amb la qual es recullen, mai no seran utilitzades amb una finalitat diferent d’aquesta per a la qual han estat cedides, i en cap cas l’usuari no està obligat a facilitar-nos-les; no obstant això, són absolutament necessàries per a poder portar a terme els serveis que li oferim.

Llevat que específicament s’establisca el contrari:

– Les dades recollides al formulari de contacte serviran exclusivament per atendre la petició de la persona que l’haja emplenat.

– Les dades recollides a l’aplicació de subscripció serviran exclusivament per atendre la petició, de manera que l’usuari rebrà al seu correu electrònic avís de la publicació de noves informacions a Temps de Muixeranga.

3. Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades personals

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teues dades personals a les oficines de Xatcom (carrer Molinell, 37, baix, 46010, València) o a través del correu electrònic tempsdemuixeranga[arrova]gmail.com.