El Festacarrer d’Ondara va ser l’escenari triat per la Muixeranga de la Marina Alta per fer la primera figura de cinc alçades de la seua història, de manera que s’afegeix al grup de colles que han assolit el cinquè pis.

A la plaça de bous d’Ondara, en companyia de la colla castellera mallorquina Al·lots de Llevant, la colla blanc-i-verda va acomplir la millor actuació de la seua història. En les tres rondes, dues Torretes simultànies, intent de Pilotó i Alta de Cinc.

L’assistència de muixeranguers i muixerangueres de nombroses colles amigues, especialment de la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina, va contribuir a la presència de més de cent camises verdes a la plaça. Una pinya necessària per al desafiament que representa l’Alta de Cinc, amb una estructura 6-6-3-1-1, desplegant-se alçadora i xiquet.

En primera ronda, la Muixeranga de la Marina Alta va fer dues Torretes simultànies: