Per primera volta en la Muixeranga d’Algemesí ha fet una Alta de Sis fora del País Valencià; ha estat en la Diada Internacional del Concurs de Castells de Tarragona, que també per primera vegada ha convidat una muixeranga. La figura es pot veure en el vídeo que encapçala aquesta informació.

La construcció d’una Alta de Sis fora de les comarques valencianes representa tota una fita organitzativa i de mobilització d’una colla. Fins ara sols ho havia aconseguit la Nova Muixeranga d’Algemesí, que va fer una Alta de Sis a Vilafranca del Penedès l’any 2014 (vídeo). Era la primera volta que es veia fora de la comarca de la Ribera. Per part de la blava, enguany també havia fet la seua primera Alta de Sis fora de la Ribera, en la Trobada de Muixerangues de Castelló de la Plana.

Pel que fa a l’exhibició a Tarragona, a la plaça de la Font, la Muixeranga d’Algemesí també va completar una Sénia, una Alta de Cinc i una Morera flaquejada per dos Pins Dobles. Vos en deixem uns vídeos: